Sobre l’EYP

EYP és una organització apolítica i apartidista amb un esperit educador encaminat a afrontar les necessitats de la joventut europea. EYP pretén fomentar un pensament crític i independent en els joves i facilitar-los l’aprenentatge de diverses habilitats socials i polítiques crucials per al seu futur.

Des dels seus orígens, desenes de milers de joves entusiastes han participat en sessions regionals, nacionals i internacionals i han pogut entaular amistats amb joves d’arreu d’Europa i establir contactes que traspassen fronteres.

A més a més EYP ha contribuit d’una manera inigualable al desenvolupament de la unitat europea. Avui en dia és una de les plataformes europees més grans que s’han establert en relació al debat polític, encontres internacionals, aprenentatge i intercanvi d’idees entre els joves. Està format per una xarxa de 36 associacions i organitzacions europees en les quals milers de joves hi participen activament i de manera totalment voluntària. La xarxa organitza al voltant de 200 esdeveniments cada any. Es tracta d’un programa dut a terme per la Fundació Schwartzkopf.