Bilbao 2013

bilbao2013

La vuitena Sessió Nacional d’EYP Espanya va tenir lloc del 25 al 28 d’abril de 2013 a la ciutat de Bilbao. La sessió va poder comptar amb més de 75 delegats procedents de més de 20 col·legis vinguts d’arreu del país.

Els delegats van ser guiats durant la sessió pels seus mentors, els quals no tant sols tenien el paper d’inspirar i potenciar els participants, sinó que també van deleitar-los amb un fantàstic contingut mediàtic. Tot això va contribuir a la creació d’una sessió inovidable. El president de la sessió va ésser Alexandre Narayanin, de França. Al capdavant de l’equip de periodistes i va haver Anna Borrell, d’Espanya.

La sessió va servir per a poder seleccionar als delegats per a les Sessions Internacionals de Tbilisi (Geòrgia) celebrada la tardor de 2013 i la de Riga (Letònia) la primavera de 2014.

Per a més informació sobre la sessió i per accedir a tot el contingut mediàtic, no dubteu en visitar la pàgina oficial de la sessió a Facebook (https://www.facebook.com/BilbaoNS2013), la pàgina de l’equip de periodistes (https://www.facebook.com/bilbao2013mediateam), o el perfil d’instagram (@BILBAONS2013).